Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

με χαρά σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πράξης «Υποστήριξη σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς» για το σχολικό έτος 2020-2021, από την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη έως τη λήξη του σχολικού έτους, θα παραβρίσκεται  στο σχολείο μας η ψυχολόγος κα Συκκά Ερμιόνη. Κύριος στόχος είναι η αντιμετώπιση συνεπειών του COVID-19 με βασικές αρμοδιότητες τις εξής:

 

  • Συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη γονέων και κηδεμόνων σε ζητήματα που αφορούν διαχείριση άγχους, σχέσεις γονέων-παιδιών, οικογενειακή συμβουλευτική.
  • Ψυχοκοινωνική και συμβουλευτική υποστήριξη μαθητών αναφορικά με τις συνέπειες που αποφέρει η πανδημία του COVID-19.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη μαθητών με στόχο τη διαχείριση άγχους που απορρέει από την πίεση των γραπτών ή προφορικών εξετάσεων μέσω ομαδικής συμβουλευτικής και ατομικών συναντήσεων.

Επισημαίνεται ότι για τους ανήλικους μαθητές είναι απαραίτητη η έντυπη συγκατάθεση και των δύο γονέων.

Όσοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού μπορούν να επικοινωνήσουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχει δημιουργηθεί μάθημα στο e-class όπου θα αναρτάται επιστημονικό υποστηρικτικό υλικό.